понеділок, 21 лютого 2011 р.

Дитяче мильце

img_1
Ще до виставки зварила дитяче мильце, для дітей та людей з чутливою шкірою. Спеціально в нього не додавала запашки та барвники.
Склад: оливкова олія, пальмоядрове масло, масло ши, рицинова олія, луг, відвар трав (причепа та ромашка), вівсяне молочко, масло ши, олія авокадо та пелюстки календули для прикрашання.
Мильце вийшло дуже ніжним, красивого світло бежевого кольору.

Масло ши
Має захисну та регенеруючу дію, в тому числі захист від УФ-випромінювання. Лікує запалення та тріщини шкіри.Дуже гарно зволожує. Воно є універсальним активним інгредієнтом з чудовою пом'якшувальною і зволожуючою дією і здатністю уповільнювати старіння. Підходить для догляду за дитячою шкірою.

Олія авакадо
Використовується для догляду за сухою шкірою; для швидкого відновлення цілісності й однорідності шкіри при дрібних травмах, запаленнях, пересушування; для догляду за волоссям; для зміцнення і зростання нігтів; при запаленні і кровоточивості ясен, пародонтоз ; для відновлення еластичності шкіри; при целюліті.
Добре проникає в глиб тканин, воно безцінне для сухої, збезводненої, зрілої шкіри. Застосовується при висипу, пошкодженої шкірі, при екземі. Масло надає зволожуючий ефект на суху шкіру.
Травичка Ромашки та причепи дуже добре підходять для дітей.

2 коментарі:

  1. УУУУУУУУУ какое полезное,даже съесть захотелось))))))) А почему оливковое масло не окрасило в желтый цвет?

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую:) а Оливка не фарбує мильце в жовтий колір, більше дає такий зеленуватий відтінок. В жовтий фарбує облепихова олія, кукурудзяна, гарбузова.

    ВідповістиВидалити