четвер, 17 лютого 2011 р.

Результати Виставки

12 Лютого відбулася виставка "Ярмарок бажання". Я дуже активно до неї готувалася протягом трьох тижнів: варила мило, валяла, і знову варила мило,і знову валяла. Перед самим початком трішки хвилювалася,але позитивні емоції, які панували навколо, дали можливість швидко забути про всі хвилювання. Зі мною, в якость моральної підтримки і геніального маркетолога-продавця, брала участь моя коліжанка Оля (на фото праворуч, а Я - у сорочці в клітинку:))
img_1
Це вже практично кінець, все що залишилось :)

Це було неперевершено, такий позитивний підйом, стількі творчих особистостей зібралося в одному приміщенні. Нажаль, багато часу я не змогла приділити самій виставці, але встигла познайомитися з чарівною пані Оленою і з її декупажнимі штучками (одну я собі прикупила, і зараз приваблива хрюшка-магнітик дивиться на мене з холодильника) та Наташею, яка робить іграшки-тільди (одна з моїх мрій).

Я виставляла все мило, яке встигла наварити:
Лимонна цукерочка
Прозоре в різних варіаціях
Дегтярне ХС і ГС
Лікувальне
Дитяче з ромашкою та причепою
Шоколадне Тирамісу
Веселий помаранч
Вівсяне
Динька (варіація прозорого та вівсяночки)
Кавріжка (шампуневе мило)
Мило з люфою
Також були бальзами для губ та велика купа бомб для вани.

Практично все розкупилося. Найпопулярніше виявилося мило з люфою, веселий помаранч та гліцеринове у формі сердець, кавріжка та шоколадне. Бомб не залишилось взагалі, а бальзама тільки 2 штучки. Тому наступну виставку обіцяю приготувати побільше мила з люфою, бомб і підготувати ще нових сюрпризів.
Наступного дня після виставки у мене вдома проходив невеличкий майстер клас з варіння мила, де розкупили залишки того, що не встигли на виставці. І результатом цього майстер класу стало казкове вівсяне мильце (про яке, сподіваюся, напишу у майбутніх дописах)

4 коментарі:

  1. Аня, вітаю з вдалою виставкою!
    Я дуже задоволена якістю твого лікувального дегтярного мила, яке ти вариш сама. Рекомендую його всім, хто має проблемну шкіру.

    ВідповістиВидалити
  2. Ой, как жаль, я не попала на МК. На следующий я первая в очередь. Вот только анонсик заранее напиши)))

    ВідповістиВидалити
  3. Дуже дякую за привітання і гарні відгуки:)

    ВідповістиВидалити